Saturday, June 29, 2013

Min kjære mor er 50!!!!

Ja.. ikke helt enda, men SNART så er hun 50.
Anledningen ble feiret med overraskelsesfest på hytta til mine foreldre.

Måtte så klart finne på noe til henne også.

I gave fikk hun bilder av sine tre jenter med partnere.
Tatt av den kjempeflinke fotografen Chad Bromley.

Ramme med gruppebilder:

I tillegg fikk hun enkeltbilder av hvert par.I samme slengen må jeg og skryte av familiebildet vårt <3


Dette skal vi få laget en stor utgave av og få opp på stueveggen =)Min mor sa også en gang i vinter at hun ønsket seg tvebandsvotter.. Så full av iver satte jeg i gang, bestilte en engelsk bok om tvebandsstrikk og lærte meg teknikken.
Skulle i utgangspunktet bare prøve litt.. men så var det ganske gøy, og jeg endte opp med å fullføre to stk votter.
Nybegynner som jeg er.. visste jeg ikke at vottene skulle vrenges etter de var ferdige, og så skulle det syes i for med en egen spesiell teknikk. I alle fall på den typen votter min mor ønsket seg. Så der jeg trodde jeg var ferdig, var jeg faktisk bare halvveis. Og så kom fødselen, og så kom ammetider hvor det var vanskelig å både strikke og sy.. og nå er det "sommer" (i den grad det blir sommer i Norge :P )
Og så fant jeg og søstrene mine ut at vi skulle spleise på disse bildene da.. Og også arrangere overraskelsesfest sammen med far.. Så da har de bare blitt liggende uferdige.
Men mor skal allikevel få dem.. og så kan det hende jeg at jeg lager nye, "ordentlige" til vinteren igjen.. får se om de passer. :)

Her er bilde av de to ferdige. Den til venstre er "riktig" veg og den til høyre er innsiden hvor jeg så vidt har begynt på foret.

Glemte så klart å ta dem med opp på hytta i går, så mor har ikke fått sett dem enda. :P

No comments:

Post a Comment